Üdvözöljük az ezred honlapján!

Bejelentkezés

Közösség

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A Magyar Honvédség 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred (továbbiakban: Kiíró) 
– 9027 Győr, Laktanya u. 1.  –

nyilvános pályázat keretében

bérbe kívánja adni a 9025 Győr, Bercsényi liget 99-101. szám alatt található, a Magyar Állam tulajdonában, és a Honvédelmi Minisztérium vagyonkezelésében, a győri földhivatalnál 8757 hrsz. alatt nyilvántartott, természetben a Győr, Bercsényi liget 99-101. szám alatti ingatlan Béri Balogh Ádám Honvéd Szálló földszint B szárny 22. számú 18,36 m2-es helyiséget büféként történő üzemeltetése céljából.

Bővebben...

ezredcimer

 

 

Köszönetnyilvánítás az árvízi védekezésben részt vett honvédeknek, rendőröknek, katasztrófavédőknek, vízügyi szakembereknek és önkénteseknek.

 

Bővebben...

P1060715
Győri alakulat az árvízi védekezésen


A Duna magyarországi felsőszakaszán jelentkező hirtelen vízszintemelkedés okozta árvízi védekezésben kedd óta az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred is aktívan részt vesz. A dolgos győri katonák tevékenységét szerdán dr. Hende Csaba honvédelmi miniszter, dr. Benkő Tibor vezérezredes, a honvédvezérkar főnöke, valamint Domján László vezérőrnagy, az Összhaderőnemi Parancsnokság parancsnoka is megtekintette.

Bővebben...

P1060405

 

Lőbajnokság az ezrednél

Megrendezésre került az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred 2013. évi lőbajnoksága, melyen két versenyszámban (pisztoly, gépkarabély) mérhették össze tudásukat a verseny résztvevői.

 

Bővebben...

P1060363

 

Értékelő-feladatszabó értekezlet

Értékelő-feladatszabó értekezlet tartott a 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred, melyen a személyi állomány megismerhette a 2012. év értékelését, illetve a 2013. év legfontosabb feladatait és az ezreddel szemben támasztott elvárásokat.

 

Bővebben...

Alkategóriák